El Junior s'acomiada de la Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior tanca la temporada i la seva participació a Primera Catalana rebent la visita d'un Perelada que tampoc té mínimes opcions de salvar la categoria. Els blau-i-negres finalitzaran cuers guanyin o perdin contra el conjunt altempordanès, però esperen poder obsequiar els seus seguidors amb un victòria.

El Junior ja fa unes setmanes que està sentenciat i que els seus jugadors saben que la temporada vinent jugaran a la Segona Catalana. Malgrat això, els santcugatencs no han llençat la tovallola i s'han pres els darrers partits amb la mateixa intensitat que si lluitessin per salvar la categoria. Tot i això, darrerament els resultats no han acompanyat i ja fa quatre jornades que no coneixen la victòria.

Els santcugatencs tindran davant un Perelada que podria quedar fora dels llocs de descens directe amb una victòria tot i que no evitaria que perdessin la categoria ja que seria el pitjor cinquè per la cua dels dos grups. En aquest cas haurien d'esperar que Manlleu o Espanyol B aconseguissin l'ascens a Segona B.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, espera poder aconseguir una victòria en aquest final de temporada.

Francesc Puig

Volem tancar la temporada amb una victòria, ja que no n'hem aconseguit moltes. Sabem que el Perelada encara es juga la permanència.



El matx entre el Junior i el Perelada es disputa, com la resta del gruix de la jornada, aquest diumenge a les dotze del migdia. Puig espera poder recuperar Coke o Torrentbó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.