El Sant Cugat Esport empata a casa davant el Prat B en un partit polèmic


  • Comparteix:

El SantCu empata a casa davant el Prat B tot i jugar amb dos homes menys

El SantCu empata a casa davant el Prat B tot i jugar amb dos homes menys

El Sant Cugat Esport empata a casa davant el Prat B (2-2) a la cinquena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han fet un partit molt complet davant d'un complicat Prat B i segueixen sense conèixer la derrota. Els vermell-i-negres han acabat el matx amb nou jugadors i amb l'entrenador, José Alcaraz, expulsat.

El matx ha començat amb molta intensitat, amb dos equips similars disputant-se el control de la pilota i decidits a endur-se els tres punts d'un partit que es preveia molt equilibrat. Ha estat el Prat B el primer en fer un pas endavant en detriment dels sancugatencs, que han vist com s'avançava al minut quatre de partit amb gol d'Ernesto José Lopez.

Tot i així l'equip de José Alcaraz no ha abaixat els braços en cap moment, ha seguit practicant un bon futbol, madurant les jugades i generant ocasions. Al minut 23 després d'una gran combinació Porto empatava el partit. El punt d'inflexió del matx ha arribat instants després, quan l'àrbitre ha expulsat el davanter del SantCu Javi Ruiz.

L'expulsió ha canviat la dinàmica del partit dels vermell-i-negres, que conscients que quedaven 60 minuts per endavant, s'han replegat i han entregat la pilota al rival, que s'ha fet amb el control total del matx. Els pratencs han desplegat un bon joc combinatiu davant d'un SantCu que provava sort al contraatac i a pocs minuts del descans els visitants han endosat un altre gol, obra de Guillermo López.

A la represa, el matx ha seguit la mateixa tònica, però els vermell-i-negres han pitjat l'accelerador, i en un contracop elèctric han tornat a posar les taules en el marcador amb un gran gol de Sergi Moyano. Després del gol local, el partit s'ha trencat a causa de la fatiga que acusaven els dos conjunts, però, convençuts d'endur-se la victòria, no han afluixat en intensitat i la polèmica s'ha apoderat del matx. Les nombroses interrupcions i les dures faltes han caldejat l'ambient, i a 10 minuts del final l'àrbitre ha expulsat el jugador local Sergi Moyano. Instants després ha tornat a fer ús de les targetes per expulsar el tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz.

El tècnic de l'equip vermell-i-negre, José Alcaraz, lamenta les rigoroses decisions arbitrals.

Jose Alcaraz

Un jugador que ha entrat al descans ha rebut dues targetes grogues en menys de 20 minuts. Jo no m'he dirigit al linier però m'ha expulsat


Els sancugatencs visiten el camp de l'Odena, penúltim amb un sol punt, en la propera jornada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.