La selecció catalana de Xavier Coll i Dani José, subcampiona de l'Estatal

Imatge d'arxiu

La selecció catalana cadet masculina, dirigida pels santcugatencs Xavi Coll i Dani José, han aconseguit el subcampionat d'Espanya després de perdre davant Madrid (83-73). El combinat català es veu superat per l'atac dels madrilenys en el primer i tercer quart.

Els seleccionadors santcugatencs Xavi Coll i Dani José han aconseguit que Catalunya, després de molts anys sense podi, hagi pujat al segon esglaó estatal. Els catalans han arribat a la final després de guanyar tots els partits. El seu rival, Madrid, arribava amb una única derrota precisament davant Catalunya a la fase prèvia. La final ha servit per veure la superioritat dels madrilenys en el primer i tercer quart que han deixat el matx pràcticament sentenciat.

El seleccionador Dani José creu que la mala defensa dels seus jugadors ha estat clau per la derrota.

Dani José

La mala defensa ens ha fet perdre el partit i el campionat.

Catalunya ha aconseguit el subcampionat després de perdre (73-83) davant Madrid que ha demostrat tenir més experiència sobre la pista. Els catalans s'acomiaden després de perdre únicament el matx de la final.