La UE Sant Cugat 2017/18 pren forma a la segona setmana de pretemporada


  • Comparteix:

Imatge d'un dels entrenaments de pretemporada de la UESC / Font: UESC

Imatge d'un dels entrenaments de pretemporada de la UESC / Font: UESC

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té previst disputar tres partits de pretemporada abans no comenci de manera oficial el curs 2017/18. Els vermell-i-negres es troben en la segona setmana de preparació, i el tècnic de l'equip, Cesc Senpau, ha assegurat estar satisfet amb l'estat físic dels jugadors després de l'estiu i amb l'adaptació de les tres incorporacions: Sergio Clemente, Ferran López i Pau Truñó.

Tot i el caràcter continuïsta del projecte que l'any passat va completar la millor temporada de la història de la UESC, amb la renovació de vuit jugadors i del tècnic Cesc Senpau malgrat haver-hi una nova junta directiva, l'equip santcugatenc ha volgut fer un pas endavant amb el fitxatge de tres jugadors que provenien de Lliga EBA. De fet, a hores d'ara, l'equip santcugatenc és un dels clars favorits per ser, pel cap baix, de nou a la fase d'ascens a aquesta quarta categoria del bàsquet estatal.

El debut dels vermell-i-negres al grup 2 de Copa Catalunya serà a la pista d'un recent ascendit, el Vedruna Gràcia. Per acabar d'afinar els mecanismes i potenciar el to competitiu del conjunt la UESC ja va disputar un partit amistós davant l'Esparreguera, de l'altre grup de Copa, amb derrota per un punt (70-69) tot i que amb un joc i rendiment ascendent durant el matx, i té previst disputar-ne tres més.

El primer i únic test que encara està per confirmar és aquest dissabte i davant el Prat B, de Primera Catalana. Dilluns que ve, l'equip s'enfrontarà al Natació Sabadell, i el dissabte 23 de setembre viurà l'últim partit de preparació contra l'Escola Pia de Sabadell. Després de començar la pretemporada el dimecres 23 d'agost, Senpau ha celebrat l'estat de forma dels seus jugadors.

Cesc Senpau

La valoració és bona, estem complint el que teníem previst. Els jugadors han tornat amb bones condicions, han fet els deures durant l'estiu.


El tècnic, conscient que entrena una de les plantilles a batre, es marca com a objectiu millorar els resultats de la temporada passada, quan l'equip va acabar en quarta posició i va disputar els quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.