Quim Fernández encara la recta final de la lesió al menisc i podria reaparèixer d'aquí a dues jornades


  • Comparteix:

Quim Fernández, en una acció d'aquesta temporada

Quim Fernández, en una acció d'aquesta temporada

El base de la Unió Esportiva Sant Cugat Quim Fernández entra a la recta final de la lesió al menisc que l'ha tingut des de finals de novembre allunyat de les pistes. Fernández va patir un trencament de menisc que el va obligar a passar per quiròfan, i si la recuperació del base acaba de manera correcta Cesc Senpau el podrà convocar d'aquí a dos partits, a casa davant el Sant Narcís. El jugador s'ha perdut des de la lesió 10 partits del grup 1 de Copa Catalunya.

Senpau va deixar clar que no incorporaria cap jugador per substituir la baixa de Fernández, de manera que la seva absència l'han cobert jugadors del planter, com els dos bases del segon equip, Marc Garcia i David Pascual, o el del júnior A Noé Garcia. Des de la lesió, l'equip ha sumat set victòries, quatre de les últimes de consecutives, i tres derrotes, i s'ha sobretposat a compromisos en què tampoc ha pogut disposar de l'altre base pur de la plantilla, Jordi Costa.

D'aquesta manera, la UESC arriba a la jornada 20, que pot ser l'última sense Quim Fernández i en què l'equip visita el Badalonès, sisè tot i que amb el mateix balanç que el quart, el CB Santa Coloma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.