La UESC convocarà eleccions a la presidència per a finals de temporada


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea de la UESC

Imatge de l'assemblea de la UESC

La UESC convocarà eleccions a la presidència per a finals de temporada. Ho ha confirmat el vicepresident esportiu de l'entitat, Eduardo Ferrer, a l'assemblea de socis d'aquest dilluns. La junta directiva es reunirà per tancar la data definitiva i anunciar el calendari electoral.

L'assemblea de la UESC ha servit per explicar que el mandat de l'actual presidenta, Mònica Mateu, finalitza el 25 de juliol. La junta directiva ha avançat que les eleccions seran molt abans d'aquesta data perquè el nou mandatari pugui planificar la nova temporada amb temps.

El vicepresident de l'entitat, Eduardo Ferrer, ha confirmat que l'actual junta directiva presentarà candidatura, sense indicar qui serà la persona que liderarà el projecte.

Eduardo Ferrer

Volem que alguna persona de l'actual junta es presenti a les eleccions.


L'assemblea també ha servit per aprovar el pressupost de la temporada 2015-2016, xifrat en prop més de 257.000 euros, i el de l'actual campanya, que puja fins els 266.000. Una trentena de socis ha assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.