La recordwoman d'Espanya de salt d'alçada, Ruth Beitia, a la Guinardera


Temes relacionats

La capitana de l'equip espanyol d'atletisme afronta la seva última final olímpica (11/ago/12)


  • Comparteix:

La saltadora Ruth Beitia visitarà dilluns vinent les instal·lacions de La Guinardera

La saltadora Ruth Beitia visitarà dilluns vinent les instal·lacions de La Guinardera

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) rebrà una visita de luxe aquest dilluns a la tarda. La saltadora càntabra, Ruth Beitia, recordwoman d'Espanya de salt d'alçada, actual Campiona d'Europa i quarta classificada als JJOO de Londres, aprofitarà una estada al CAR per fer una sessió tècnica i col·loqui a les pistes de la Guinardera. A la jornada assistiran tant els atletes com els tècnics de la secció.

La sessió està prevista per a les set de la tarda a les pistes d'atletisme i els assistents podran preguntar a Beitia sobre aspectes de la seva trajectòria, coneixements i experiència atlètica.

La santanderina, que va anunciar la seva retirada per després dels Jocs Olímpics de Londres 2012, continua en actiu. El director tècnic de la secció d'atletisme del CMSC, Manel Gonzàlez, reconeix que és dur deixar-ho a la primera.

Manel González

Deixar-ho a la primera és difícil. Està amb la comissió d'atletes nacionals, però sé que s'està entrenant i aquest any continuarà.


Beitia ja tenia contacte amb Sant Cugat, concretament amb el Centre d'Alt Rendiment, on s'ha entrenat en moltes ocasions per preparar les diferents cites atlètiques. Beitia ha estat una de les assídues del CAR Sant Cugat i aquest dilluns compartirà experiències amb les joves promeses del Muntanyenc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.