La secció d'atletisme del Muntanyenc es converteix en club afiliat del Barça


  • Comparteix:

Atletes del CMSC

Atletes del CMSC

Les seccions d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i del Barça han tancat aquest dimarts un conveni de col·laboració pel qual l'entitat santcugatenca es converteix en club afiliat dels blaugranes. El director tècnic del Muntanyenc, Manel González, destaca que és una ajuda mutua entre les dues entitats que afavorirà l'atletisme de la nostra ciutat. De la seva banda, el responsable de la secció del Barça, Josep Maria Mir, creu que aquest acord s'ha fet perquè els dos clubs comparteixen la filosofia de valors i la difusió de l'atletisme.

Els principals punts de l'acord entre el Muntanyenc i el Barça serviran perquè atletes sèniors i júniors puguin participar amb el club blaugrana a Campionats de Catalunya o d'Espanya per equips, priorització de fitxatges pel Barça dels atletes santcugatencs que acabin la seva etapa de promoció, projectes conjunts en l'àmbit escolar o formació per entrenadors. El director tècnic del Muntanyenc, Manel González, també destaca que l'acord servirà perquè els serveis mèdics del Barça puguin atendre atletes del Muntanyenc.

Manel González

L'acord també servirà perquè els serveis mèdics del Barça puguin atendre els nostres atletes.


González també ha explicat que una de les col·laboracions serà organitzar competicions de nivell escolar o d'atletisme adaptat amb l'ajuda del Barça. Un dels punts forts del conveni segons González.

Manel González

Farem activitats a la Guinardera amb la col·laboració del Barça.


De la seva banda, el responsable de la secció del Barça, Josep Maria Mir, creu que la filosofia del seu club i del Muntanyenc té un objectiu comú, la promoció dels valors i de l'atletisme.

Josep Maria Mir

La nostra filosofia és la mateixa del Muntanyenc, inculcar valors a través de l'atletisme.


L'acord entre el Muntanyenc i el Barça és per un any prorrogable a dos més. Les dues seccions començaran a treballar conjuntament des d'aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.