SantCugatCreix presenta la seva Carta Ètica a la resta de socis europeus del projecte 4ES


  • Comparteix:

Sant Cugat ha acollit dues jornades de treball dels socis d'Ethic4 Sports (E4S), un projecte de la UE per desenvolupar cartes ètiques esportives a Europa. La trobada ha servit per aprovar el nou logotip del programa i presentar les cartes ètiques del SantCugatCreix i del club italià Anderlini. El Barwell britànic i l'Iserlhon alemany estan treballant en les seves cartes.

Els socis europeus del programa, coordinats per l'Ajuntament de Sant Cugat, han concretat el calendari per desenvolupar el contingut de les diferents cartes ètiques i també les accions que s'han de dur a terme.

La propera reunió serà a principis de juny a la ciutat italiana de Mòdena i servirà per analitzar el contingut de cada carta ètica dels clubs. A partir d'aleshores, es concretarà si cada club tindrà una carta ètica o si bé s'opta per una de genèrica per a tots ells. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, creu que les cartes ètiques de SantCugatCreix i Anderlini són un bon punt de partida del projecte.

Eloi Rovira

Cal veure si la Carta Ètica de SantCugatCreix i Anderlini són la base per als altres dos clubs.


La universitat francesa de Rennes i l'anglesa de Leicester seran les encarregades d'avaluar els projectes amb un programa informàtic. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca que cal definir les característiques de l'aplicació informàtica perquè sigui un instrument útil per a directius, entrenadors, pares i esportistes.

Albert Salarich

Hem de concretar les característiques de l'aplicació informàtica que ha de servir per implementar la carta ètica.


L'aplicació i la implementació del programa han d'estar enllestides al 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.