El Pav 3, testimoni de la victòria de la selecció catalana de futbol sala davant Guatemala

La selecció catalana de futbol sala guanya 6-4 Guatemala en l'amistós que s'ha disputat aquest dimecres al pav3 de la rambla del Celler. Un partit en què els catalans han dominat i han acabat imposant la seva superioritat. Aquest amistós ha servit al conjunt guatemalenc com a preparació del campionat de la CONCACAF que dóna accés al Mundial de Futbol Sala que es disputarà a Tailàndia.

Gran espectacle el que s'ha vist en el pav3 de la rambla del Celler, un amistós que ha acabat amb 10 gols. Només començar el matx, Catalunya s'ha avançat en el marcador. Els primers minuts han estat un atac i gol constant dels catalans, que han vist com els guatemalencs han aconseguit empatar en la primera ocasió. Tres minuts més tard però, Catalunya ha tornat a anotar. Amb el 2 a 1 i una primera meitat molt intensa s'ha arribat al descans. A la represa ha estat quan la pluja de gols ha fet acte de presència. Només començar el segon temps la selecció dirigida per Andreu Plaza ha aconseguit ampliar l'avantatge amb dos gols que han semblat sentenciar el partit. A falta de 10 minuts però, Guatemala ha aconseguit retallar diferències, tot i que un minut més tard Catalunya ha posat el 5 a 2 en el lluminós. Amb aquesta diferència de gols els catalans han afluixat, fet que ha aprofitat la selecció de centreamèrica anotant dos gols que han significat el 5 a 4 a falta de tres minuts per acabar el partit. A un minut per al final, Catalunya ha marcat el sisè i definitiu gol que ha donat el triomf als locals. Amb aquest amistós, Catalunya ja en suma quatre aquesta temporada. Abans d'enfrontar-se amb Guatemala, els d'Andreu Plaza van jugar contra les seleccions de Romania, Uzbekistan i Kuwait.

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, un dels principals promotors d'aquest partit, es mostra satisfet d'haver acollit la selecció catalana a Sant Cugat.

Jordi Palau

Veure jugar Catalunya a Sant Cugat podia haver estat millor a nivell d'insitucions i públic.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, lamenta la falta de públic que ha assistit al pav3 de la rambla de Celler.

Xavier Tizón

Tenim la selecció del país i l'acte ha estat perfecte, però m'hagués agradat veure les grades més plenes.

Ara la selecció de Guatemala estarà fins diumenge a la nostra ciutat preparant el campionat de la CONCACAF. Diumenge viatjaran a Brasil, amb qui jugaran dos amistosos.