Un nou tractament per al càncer de còlon, al pòdcast 'El Pou'

L'estudi liderat per l'institut de recerca del càncer dels Països Baixos, ha comptat amb la col·laboració d'investigadors de l'ICO, l'IDIBELL i l'Hosp


  • Comparteix:

El càncer de còlon és un dels tumors més complexos de tractar que hi ha per la seva capacitat per resistir els tractaments convencionals. Una investigació ha aconseguit desenvolupar a nivell preclínic una estratègia innovadora que permetria aprofitar l'activació de les vies oncogèniques per induir la mort de les cèl·lules canceroses. L'estudi ha estat publicat a la revista 'Cancer Discovery' i l'ha liderat l'investigador Rene Bernards de l'institut de recerca del càncer dels Països Baixos, i ha comptat amb la col·laboració d'investigadors de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), l'IDIBELL i l'Hospital de Bellvitge. Per parlar-ne tenim a l'investigador del Programa ProCURE de l'ICO-DIBELL, Alberto Villanueva.

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.