Acaba de sortir del forn el tercer capítol de la nova temporada de 'L'Anell al dit'

La conducció d'aquesta tercera entrega del pòdcast del Servei Local de Català recau en els alumnes del nivell Elemental 1


  • Comparteix:

L'equip del capítol de desembre de 'L'anell al dit'/Foto: Servei Local de català

L'equip del capítol de desembre de 'L'anell al dit'/Foto: Servei Local de català

Velocitat de creuer. Aquest clixé de reminiscències marineres defineix a la perfecció la destresa i el ritme que exhibeixen els alumnes del Servei Local de Català de Sant Cugat a l'hora de desgranar els diferents temes amb què nodreixen el pòdcast sobre llengua catalana de Cugat Mèdia. En aquesta ocasió, a més de curiositats de la llengua com frases fetes i falsos amics, hem pogut sentir tot un clàssic de la Nova Cançó i la recomanació d'un llibre diví. Una entrevista entre compatriotes paraguaians ha posat el punt final al tercer capítol d'aquesta temporada.

ESCOLTA-HO

Justament, la Fátima Ortellado i l'Alexis Quintana han estat els periodistes ocasionals responsables d'aquesta entrevista amb clar accent guaraní. Procedeixen del grup d'Elemental 1 del matí i han estat acompanyats en la locució del pòdcast per la ivoriana Annick Bouaodu, la cubana Lisdaimi Abreu, l'alemany Albert Demski, l'argentina Milagros Valenzuela, el peruà Jorge Gutiérrez, la francesa Nicole Franc, la uruguaiana Valeria Pereira i pels colombians Lady Borrero, Álvaro Ruiz, Nubia Chaves i Ana Bastidas.


Escolta tots els capítols a www.cugat.cat i a Spotify



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.