Consell de barri de Mira-sol


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 13/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa un parell de setmanes vaig assistir al Consell de Barri de Mira-sol i em vaig quedar de pasta de moniato. Quan va ser el torn dels veïns, el portaveu d'un bon grapat de santcugatencs de Mira-sol va exposar les preocupacions que els porten de corcoll:

Que els serveis de neteja actuïn amb més freqüència i intensitat als carrers de Mira-sol; que es sancionin els propietaris incívics de gossos que no recullen les deposicions dels seus cans; que portin una ampolleta d'aigua per dispersar-ne els orins; que s'arreglin els escocells dels arbres; que es facin més rondes policials per vetllar contra l'onada de robatoris a domicilis que pateix el barri; que l'Ajuntament sigui ferm contra les okupacions...

Durant la seva exposició vaig constatar -amb tristesa- tres coses:

La primera és que encara que VOX St. Cugat havia presentat mocions sobre totes i cadascuna de les demandes veïnals abans esmentades, cap va poder prosperar quan es van plantejar per la manca de recolzament tant de la resta de partits del consistori com dels partits del govern municipal.

La segona és que el portaveu veïnal ni tan sols n'havia sentit a parlar de les nostres mocions i, per tant, desconeixia absolutament les nostres iniciatives. Per quina raó, amb honroses excepcions, la premsa local no fa prou difusió de les propostes que fa el nostre grup si, pel què queda palès, són iniciatives que coincideixen plenament amb els interessos i preocupacions de les famílies de Sant Cugat?

La tercera és que tant el senyor alcalde com el regidor que l'acompanyava van escoltar el portaveu veïnal amb un cínic posat d'interès com si tot els vingués de nou i nosaltres no els haguéssim proposat solucions concretes a cadascuna d'aquestes problemàtiques.

Som conscients que hi ha tot un corrent de "borreguisme mediàtic i institucional" que ens etiqueta com allò que no som (per desconeixement, o bé per mala fe, tant se val). Tanmateix, seguim treballant pels vostres anhels i preocupacions; i ho fem cada cop amb més força!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.